Sveriges mest erfarne hårklinikk

MESOTERAPI

Mesoterapi er en behandling som kan brukes til å behandle hårtap. Ved håravfall injiseres en kombinasjon av vitaminer, mineraler og aminosyrer i hodebunnen for å stimulere hårveksten og forbedre hårets helse.

Behandlingen utføres av oss på Akacia medical, der en erfaren og opplært behandler injiserer de aktive ingrediensene i hodebunnen med små nåler. Antall injeksjoner og behandlingens varighet varierer avhengig av pasientens spesifikke behov og graden av hårtap.

Mesoterapi mot hårtap virker ved å øke blodsirkulasjonen i hodebunnen, slik at hårsekkene får mer næring og oksygen. Dette kan bidra til å revitalisere hårsekkene og stimulere til ny hårvekst. Behandlingen kan også bidra til å redusere betennelse og irritasjon i hodebunnen, noe som kan forebygge ytterligere hårtap.

Det er viktig å være klar over at mesoterapi ikke er en rask løsning på håravfall, men snarere en gradvis prosess som kan ta flere måneder før man ser merkbare resultater. For å oppnå best mulig resultat er det viktig å kombinere mesoterapi med en sunn livsstil og gode hårpleierutiner.

Som ved all medisinsk behandling er det risiko og bivirkninger ved mesoterapi mot hårtap. Bivirkninger kan omfatte hevelse, rødhet, smerte og ubehag i injeksjonsområdet. Det er viktig å diskutere alle risikoer og bivirkninger med oss før du starter behandlingen.

For å oppsummere kan mesoterapi være en effektiv behandling for å behandle hårtap og fremme hårvekst. Vi i Akacia medical kan garantere at behandlingen utføres på en sikker og effektiv måte, slik at du som pasient kan føle deg trygg på behandlingen.

 effektiv ikke-kirurgisk behandling for hårtap som fører til tykkere og mer levende hår.