Sveriges mest erfarne hårklinikk

PRP FACE

PRP Face- eller Vampire-behandling er en måte å forbedre utseendet på uten kirurgiske inngrep. Dette har selvfølgelig gjort PRP-behandlinger til en stor nyhet på skjønnhetsmarkedet. PRP er en forkortelse for Platelet Rich Plasma og betyr at man ved hjelp av bioforyngende celleteknologi og vekstfaktorer i blodplatene våre stimulerer hudens celleforyngelse og produksjon av kollagen og elastiske fibre.

 

Med en PRP-behandling i ansiktet revitaliseres ansiktet og cellene fornyes. Dette kan være aktuelt hvis du har noen av følgende:

  • Sliten eller slapp hud
  • Dårlig eller tørr hudtone
  • tegn på aldring i huden, som folder, rynker eller redusert hudtetthet

 

Hvis du kjenner deg igjen i noen av punktene ovenfor, kan PRP være noe for deg. PRP er en naturlig og effektiv skjønnhetsbehandling som gir en yngre, glattere og mer elastisk hud. En naturlig hudforyngelse!

HVORDAN FUNGERER PRP?

Blodet vårt inneholder blodplater, som sammen med blodet inneholder røde og hvite blodlegemer og plasma. Blodplatene inneholder en rekke proteiner som fungerer som vekstfaktorer for kroppens celler og vev.

Blodplatekonsentratet injiseres sammen med blodplasma med små tynne nåler i hudvevet. Når blodplatene aktiveres, kommer de i kontakt med vevet og frigjør vekstfaktorer. Vekstfaktorene stimulerer blant annet stamceller, som igjen fører til gjenoppbygging og styrking av vevet. I det behandlede området øker blodsirkulasjonen, noe som fører til bedre oksygenering og økt næringstilførsel.

 

KONSULTASJON OG BEHANDLING

Under en konsultasjon hos oss gir vi deg grundig informasjon om behandlingen, og vi ser også på din tidligere og nåværende sykdomshistorie, samt om du tar noen medisiner eller kosttilskudd. Basert på legens vurdering kan det avgjøres om PRP-ansiktsbehandling er egnet for deg og hvilke resultater du kan forvente. Personer med SLE, porfyri, allergier, kreft, blodsykdommer, alvorlige metabolske og systemiske sykdommer, blødersykdom eller mistanke om sepsis bør ikke behandles med PRP.

Behandlingen utføres ved at det tas en viss mengde blod fra pasienten, som ved en vanlig blodprøve. Plasmaet og blodplatene skilles deretter fra blodet ved sentrifugering og plasseres i sterile rør med en stabiliseringsfaktor der de aktiveres.

Blodplatene sprøytes deretter inn i vevet, og du kan føle deg litt øm i området etter behandlingen.

Behandlingstiden varierer fra 30-90 minutter, avhengig av behandlingens omfang.

RESULTATET AV DIN PRP-ANSIKTSBEHANDLING

Resultatet av PRP-behandlingen er en synlig yngre hud med færre rynker og økt elastisitet. Faktorer som spiller en rolle for hvor effektiv behandlingen vil være for deg, er blant annet helsetilstanden din, men også alder, kosthold, røyking og hudtype.

Det anbefales å følge opp behandlingen for å oppnå best mulig resultat. Dette gjøres de tre første gangene med en måneds mellomrom og deretter minst én behandling i året.

Etter PRP-behandlingen er det vanlig med lett rødhet, mindre hevelser og blåmerker på injeksjonsstedene. Disse forsvinner i løpet av noen få dager.